Faktasider Sokkeldirektoratet
Faktasider Sokkeldirektoratet
sodir.no          English
28.05.2024 - 01:33
Tidspunkt for siste synkronisering med Sokkeldirektoratets interne systemer

MCG1201

Eksport: PDF ikon PDF
  • Generell informasjon

    Generell informasjon
    Attributt Verdi
    Surveynavn
    Navn på undersøkelsen. Se kap. 4.1 i Sokkeldirektoratets gulbok for mer informasjon.
    MCG1201
    Hjemmelsgrunnlag
    Hvilken lovhjemmel som er grunnlag for undersøkelsen.
    Petroleumsforskriften jf Ressursforskriften
    NPDID for survey
    Sokkeldirektoratets entydige nøkkel for undersøkelsen.
    7580
    Faktakart - nytt vindu
    Status
    Status for innsamlingen. Eksempel på lovlige verdier: "Under behandling", "Planlagt", "Pågående", "Pause","Ferdig".
    Ferdig
    Område
    Geografisk område på Norsk sokkel. Lovlige verdier er "Nordsjøen", "Norskehavet", "Barentshavets - Sør" , Barentshavet - Nord".
    Barentshavet
    Markedstilgjengelig
    Angir om dataene fra undersøkelsen er klassifisert som omsettelig (jmf. Petroleumsforskriften § 85). Lovlige verdier er "Ja" eller "Nei".
    Ja
    Kategori
    Angir hvilken metode som er brukt i undersøkelsen. Dersom det er brukt seimisk kilde er kategorien "Seismisk undersøkelse", dersom elektromagnestisk kilde " settes "Elektromagnetisk undersøkelse". Ellers settes kategorien til "Andre undersøkelser". Se også beskrivelser for "Hoved type" and "Del type".
    Seismisk undersøkelse
    Hovedtype
    Hvilken hovedtype undersøkelsen er. Lovlige verdier er "Ordinær seismisk undersøkelse", "Havbunnseismisk undersøkelse", "Elektromagnetisk undersøkelse","Borestedsundersøkelse / Site survey", "Grunnundersøkelse / Soil survey". Se også beskrivelsen av "Kategori".
    Ordinær seismisk undersøkelse
    Deltype
    Hvilken deltype undersøkelsen er. Lovlige verdier er: "2D", "3D", "4D" og "Ikke seismikk". Ale verdier er relevante for ulike hoved typer unntatt "Ikke seismikk" som bare er relevant for "Borestedsundersøkelse / Site survey" og "Grunnundersøkelse / Soil survey".
    2D
    Selskap - ansvarlig
    Ansvarlig selskap for undersøkelsen.
    MultiClient Geophysical AS
    Kildetype
    Energikilde som brukes. Eksempel på lovlige verdier: "Seismisk" "Elektromagnetisk" og "Ikke relevant"
    Seismisk kilde
    Antall kilder
    Antall kilder.
    1
    Kildestørrelse
    Størrelse på kilde. Kan være et volum eller en strømstyrke. Eksempel på lovlige verdier: "5085 cu.in", "1000A".
    4000
    Aktivt kildevolum
    Trykk brukt. Eksempel på lovlige verdier: "2000 PSI".
    2000
    Sensortype
    Type sensor som brukes. Eksempel på lovlige verdier: "Kabler", "Noder", "Ikke relevant"
    Kabler
    Antall sensorer
    Antall sensorer brukt
    1
    Sensorlengde [m]
    Lengde av sensorene i meter. Ikke relevant dersom Sensor type = "Noder".
    9000
    Sensorbredde [m]
    Bredde på sensorslep i meter.
    Startdato - planlagt
    Dato for når selskapet har rapportert at innsamlingen skal starte.
    15.03.2012
    Startdato
    Dato innsamlingen startet. Startet betyr når selve datainnsamlingen har startet.
    21.03.2012
    Avslutningsdato - planlagt
    Dato for når selskapet har rapportert at innsamlingen skal slutte.
    30.06.2012
    Avslutningsdato
    Dato for avslutning av innsamlingen. Avslutning betyr når datainnsamlingen er avsluttet.
    29.06.2012
    Total lengde [cdp km]
    5847
    Total lengde [båt km]
    Totalt innsamlet lengde båt kilometer.
    Netto areal - faktisk 3D/4D [km2]
    Faktisk netto areal innmeldt av selskap - 3D/4D [km2].
  • Siste oppdateringer

    Siste oppdateringer
    Dato
    Type oppdatering
    Informasjon
    02.07.2012
    Melding - sluttmelding
    Vessel demobilised in Kirkenes.Change in actual kilometers from planned kilometers is due to last minute changes to line program.
    02.07.2012
    Melding - sluttmelding
    Vessel demobilised in Kirkenes.Change in actual kilometers from planned kilometers is due to last minute changes to line program.
    02.07.2012
    Status
    Ferdig
    25.06.2012
    Melding - ukemelding
    20.06.2012
    Sokkeldirektoratet brev til selskapene oppsummert
    Oljedirektoratet har ingen innvendinger til utvidelsen av undersøkelsesområdet med en linje nordøst av området.
    19.06.2012
    Høringskommentar Fiskeridirektoratet
    Fiskerifaglig vurdering
    Vi viser til vår uttalelse 11.05.2012. For den nordøstlige delen av undersøkelsesområdet vil vi tilføye at vi registrerer en viss aktivitet fra autolinefartøy. I tillegg er det tråleraktivitet i et
    ganske avgrenset areal ved posisjon ca N 730 10' E 23° 26". Basert på historisk fiskeriaktivitet forventer vi noe aktivitet fra autolinefartøy og eventuelt også konvensjonelle fartøy i den
    nordøstlige delen av undersøkelsesområdet, samt tråleraktivitet (bunntrål) i området rundt oppgitt posisjon, med torsk og hyse i fangstene. Vi kan ikke utelukke helt aktivitet fra
    hvalfangstfartøy i undersøkelsesområdet.
    Sammendrag og tilråding
    Vi forutsetter at undersøkelsen utføres med den største aktsomhet, uten å være til hinder for fiskeriaktivitet i området. Undersøkelsen må stanses eller endres på kort varsel dersom det
    oppstår konflikter med fiskeriene.
    Etter ei helhetsvurdering legger Fiskeridirektoratet til grunn at det må tas hensyn til en skremmeavstand på 18 nautiske mil i relasjon til fartøy som driver direktefiske etter torsk og
    hyse under selve innsamlingen av seismiske data i denne undersøkelsen.
    Fiskeridirektoratet noterer at Trygve R. Nilsen er meldt inn som fiskerikyndig om bord i MV G.D. Nalivkin UAMN for denne undersøkelsen.
    Vi tilrår at fiskerikyndig etablerer kontakt med Kystvaktsentralen for å orientere seg om pågående fiskeriaktivitet i området.
    18.06.2012
    Melding - ukemelding
    15.06.2012
    Høringskommentar Havforskningsinstituttet
    Ingen merknader til endringsmeldingen
    12.06.2012
    Melding - endringsmelding
    Addition of well tie line in NE
    11.06.2012
    Melding - ukemelding
    04.06.2012
    Melding - ukemelding
    04.06.2012
    Melding - ukemelding
    21.05.2012
    Melding - ukemelding
    16.05.2012
    Melding - ukemelding
    12.05.2012
    Sokkeldirektoratet brev til selskapene oppsummert
    OD gjør oppmerksom på at undersøkelsesområdet grenser til (berører) området hvor det ikke skal drives petroleumsvirksomhet, og vi understreker at det ikke må samles inn data innenfor disse områdene, jf. Meld. St. 10 – Oppdatering av forvaltningsplanen for det marine miljø i Barentshavet og havområdene utenfor Lofoten.
    Virksomheten forutsettes gjennomført innenfor reguleringen i petroleumsregelverket som ivaretar forholdet til annen virksomhet i havområdene åpnet for petroleumsvirksomhet. Det vises til petroleumsloven § 10-1 andre ledd og ressursforskriften § 5 første ledd og vilkår i de nevnte tillatelser.
    OD gjør særlig oppmerksom på at fartøy som foretar en seismisk undersøkelse, skal holde forsvarlig avstand til fartøy som driver fiske og fra faststående og flytende fiskeredskap. Særlig aktsomhet skal utvises når større ansamlinger av fiskefartøy observeres, jf. ressursforskriften § 5 første ledd.
    Uttalelser som er gitt av adressatene innenfor meldesystemet er rådgivende (jf. vedlegg). Rettighetshaver må selv vurdere forsvarligheten av å kunne starte opp og gjennomføre undersøkelsen. For arealer som omfattes av gytevandring, tilrår OD generelt at rådene fra Havforskningsinstituttet følges.
    Dersom det skulle oppstå særlige situasjoner i forhold til fiskeriaktivitet, ber vi om å bli underrettet om dette. Undersøkelsen kan bli stanset eller endret på kort varsel dersom det oppstår konflikt med fiskeriene.
    OD har på bakgrunn av melding og innkomne uttalelser ikke ytterligere merknader. Det må være fiskerikyndig bemanning på fartøyet som utøver undersøkelsen.
    11.05.2012
    Høringskommentar Fiskeridirektoratet
    Fiskerifaglig vurdering
    Nærmere om forventet aktivitet:
    • Direktefisket etter blåkveite i første periode for kystfartøygruppen starter mandag 28.05.2012 kl. 0000 og de kan da fiske inntil 3100 tonn til Fiskeridirektoratet vedtar å stoppe fisket. Fiske etter blåkveite for kystfartøygruppen (line og garn) forventes hovedsaklig å foregå langs vestkanten av Tromsøflaket/på dybder 400 – 800 meter. Bunntrålere vil også kunne ha blåkveite i sine fangster.
    • Fangst av vågehval kunne starte 1. april og skal være avsluttet innen 31. august kl. 2359. Vi forventer sporadisk aktivitet fra fangstfartøy i området.
    • Vi forventer aktivitet fra bunntrålere, autoline og til dels konvensjonelle fartøy sør om Bjørnøya, som fisker etter torsk og hyse. Det kan forventes aktivitet fra bunntrål i et relativt avgrenset område ved ca N 73? 15´ E 23? 25´, fortrinnsvis i juni. Sør i undersøkelsesområdet, mot Nordvestbanken og langs vestkanten av Tromsøflaket, kan det forekommet et fiske etter sei fra bunntrål og eventuelt konvensjonelle fartøy. Ellers må det påregnes aktivitet videre langs vestlig kant ved ca 500m – koten, samt spredt autolineaktivitet ellers i undersøkelsesområdet.
    Fiskeridirektoratet oppfordrer operatør til å gjøre seg kjent med eventuelle korallrev og områder som er vernet eller foreslått vernet.

    Sammendrag og tilrådning
    Av hensyn til avviklingen av blåkveitefisket for kystflåten, tilrår vi at innsamlingen legges opp slik at man er lengst mulig unna aktuelle og nærliggende felt for blåkveitefisket i tiden rundt oppstart av første periode og så lenge blåkveitefisket pågår.
    Vi forutsetter at undersøkelsen utføres med den største aktsomhet, uten å være til hinder for fiskeriaktivitet i området. Undersøkelsen må stanses eller endres på kort varsel dersom det oppstår konflikter med fiskeriene.
    Etter ei helhetsvurdering legger Fiskeridirektoratet til grunn at det må tas hensyn til en skremmeavstand på 18 nautiske mil i relasjon til fartøy som driver direktefiske etter torsk og hyse under selve innsamlingen av seismiske data i denne undersøkelsen.
    Fiskeridirektoratet region Troms vil ved behov kunne formidle anonymiserte opplysninger om fiskeriaktivitet fremover basert på blant annet satellittsporing.
    Ut fra en helhetsvurdering vil Fiskeridirektoratet anmode om fiskerikyndig bemanning på fartøyet som utøver undersøkelsen.
    Denne uttalelsen gjelder for perioden 15.5.12-30.6.12
    10.05.2012
    Høringskommentar Havforskningsinstituttet
    Ingen merknade til endringsmeldingen
    08.05.2012
    Melding - ukemelding
    30.04.2012
    Melding - ukemelding
    26.04.2012
    Melding - endringsmelding
    Forespørsel å forlenge gyldigheten av tillatelse til 30.06.2012
    23.04.2012
    Melding - ukemelding
    23.04.2012
    Melding - ukemelding
    11.04.2012
    Melding - ukemelding
    10.04.2012
    Melding - ukemelding
    02.04.2012
    Sokkeldirektoratet brev til selskapene oppsummert
    Ingen merknader til det nye området.
    02.04.2012
    Høringskommentar Fiskeridirektoratet
    Vi viser til vår uttalelse av 08.03.2012, og har for øvrig ingen spesielle merknader til endringsmeldingen. Reguleringsforskriften for vågehval er nå fastsatt, og fangst av vågehval kan starte 1. april og skal være avsluttet innen 31. august kl. 2359.
    27.03.2012
    Melding - ukemelding
    27.03.2012
    Melding - endringsmelding
    Justering av brutto areal for å unngå konflikt med Bjørnøya eksklusjon sonen; justering av survey linjer innenfor området
    21.03.2012
    Melding - oppstartsmelding
    Vessel mobilized in Kirkenes and sailed for northern part of survey area today 21st March 2012
    21.03.2012
    Status
    Pågående
    12.03.2012
    Sokkeldirektoratet brev til selskapene oppsummert
    OD gjør oppmerksom på at undersøkelsesområdet grenser til (berører) området hvor det ikke skal drives petroleumsvirksomhet, og vi understreker at det ikke må samles inn data innenfor disse områdene, jf. Meld. St. 10 – Oppdatering av forvaltningsplanen for det marine miljø i Barentshavet og havområdene utenfor Lofoten.

    Undersøkelsen skal ha en varighet på 3,5 måneder. Med bakgrunn i varighet, areal og noe varierende fiskeriaktivitetsmønster i området, gjelder denne uttalelsen for perioden 15.3.2012-15.5.2012.

    Virksomheten forutsettes gjennomført innenfor reguleringen i petroleumsregelverket som ivaretar forholdet til annen virksomhet i havområdene åpnet for petroleumsvirksomhet. Det vises til petroleumsloven § 10-1 andre ledd og ressursforskriften § 5 første ledd og vilkår i de nevnte tillatelser.

    OD gjør særlig oppmerksom på at fartøy som foretar en seismisk undersøkelse, skal holde forsvarlig avstand til fartøy som driver fiske og fra faststående og flytende fiskeredskap. Særlig aktsomhet skal utvises når større ansamlinger av fiskefartøy observeres, jf. ressursforskriften § 5 første ledd.

    Uttalelser som er gitt av adressatene innenfor meldesystemet er rådgivende (jf. vedlegg). Rettighetshaver må selv vurdere forsvarligheten av å kunne starte opp og gjennomføre undersøkelsen. For arealer som omfattes av gytevandring, tilrår OD generelt at rådene fra Havforskningsinstituttet følges.
    Havforskningsinstituttets merknader (vedlagt):
    Vurdering: Sørlige området – mellom Troms I og Bjørnøya sør: Området vestom 17o00’Ø ligger innenfor og området mellom 17o00’Ø og 18o00’Ø ligger tett inntil gyteområde for hyse med gyting i tiden fra ca. 15.3. til ca. 15.5.
    Tilrådning: Vi vil på ressursbiologisk grunnlag fraråde seismisk skyting i nevnte områder i gyteperioden. Vi vil tilråde rettighetshaver/konraktør å gjøre unna undersøkelsen i nord først så kan mulige problemer unngås.

    Dersom det skulle oppstå særlige situasjoner i forhold til fiskeriaktivitet, ber vi om å bli underrettet om dette. Undersøkelsen kan bli stanset eller endret på kort varsel dersom det oppstår konflikt med fiskeriene.

    OD har på bakgrunn av melding og innkomne uttalelser ikke ytterligere merknader. Det må være fiskerikyndig bemanning på fartøyet som utøver undersøkelsen.
    12.03.2012
    Status
    Planlagt
    11.03.2012
    Høringskommentar Havforskningsinstituttet
    Vurdering: Sørlige området – mellom Troms I og Bjørnøya sør: Området vestom 17o00’Ø ligger innenfor og området mellom 17o00’Ø og 18o00’Ø ligger tett inntil gyteområde for hyse med gyting i tiden fra ca. 15.3. til ca. 15.5.
    Tilrådning: Vi vil på ressursbiologisk grunnlag fraråde seismisk skyting i nevnte områder i gyteperioden. Vi vil tilråde rettighetshaver/konraktør å gjøre unna undersøkelsen i nord først så kan mulige problemer unngås.
    * Vurderingen er gjort med hensyn på aktive gytefelt og konsentrerte gytevandringer opp mot disse.
    08.03.2012
    Høringskommentar Fiskeridirektoratet
    Undersøkelsen skal ha en varighet på 3,5 måneder. Med bakgrunn i varighet, areal og noe varierende fiskeriaktivitetsmønster i området, gjelder denne uttalelsen for perioden 15.03.2012 – 15.05.2012.

    Fiskerifaglig vurdering
    Pr. 08.03.2012 pågår det et fiske etter hyse og torsk med bunntrål og autoline vest og nordvest av Nordvestbanken, langs 500 meterskoten, sørvest i undersøkelsesområdet. Det er sporadisk tråleraktivitet sørvest av Bjørnøya. Det er aktivitet fra flere autolinefartøy øst for undersøkelsesområdet, mot Nordkappbanken.

    Aktiviteten forventes å være størst i sørlig og sørvestlig del av undersøkelsesområdet samt i farvannet i innmeldt undersøkelsesområde fra vest til øst rundt Bjørnøya. Nærmere om forventet aktivitet:

    • Fiske etter torsk, hyse og noe sei, konsentrasjon av fartøyer kan forekomme: Autoline, garn og trål, primært på dyp mindre enn 400 meter. Aktiviteten forventes å være størst langs vestkanten av Tromsøflaket, og sørvest til sørøst av Bjørnøya.
    • Autolinefartøy kan forekomme sporadisk i hele undersøkelsesområdet, men størst aktivitet fra disse fartøyene forventes i sørlig og sørvestlig del av undersøkelsesområdet, samt innenfor undersøkelsesområdet rundt Bjørnøya.
    • Hvalfangst (vågehval): Sporadisk, over større områder. Pr. 08.03.2012 er ikke reguleringsforskrift fastsatt, men det er foreslått at fangstperioden som tidligere år starter 01.04.2012 og skal være avsluttet innen 31.08.2012, men med mulighet for utvidelse dersom næringen ønsker dette.


    Sammendrag og tilrådning
    En undersøkelse av dette arealmessige omfanget som meldt krever nøye planlegging for å unngå konflikter med fiskeriaktivitet. Vi ber om at det utvises stor aktsomhet og at undersøkelsen planlegges sammen med fiskerikyndig kompetanse for å redusere konfliktfaren. Kystvaktsentralen bør brukes aktivt for å orientere seg om fiskeriaktivitet og fiskeredskaper i området.

    Undersøkelsens geografiske utstrekning bør åpne for fleksibilitet til fordel for fiskeriaktiviteten. Man må være oppmerksom på at enkeltfartøyer, typisk autolinefartøy, kan drive fiske over relativt store områder, og ha raske forflytninger. Fiskeridirektoratet region Troms vil kunne formidle anonymiserte opplysninger om fiskeriaktivitet basert på blant annet satelittsporing.

    Basert på opplysninger om fiskeriaktivitet tilbake i tid, og for å unngå områder med større fiskeriaktivitet, kan det se ut til at det vil være mest hensiktsmessig å starte innsamlingen av seismiske data i de østlige og nordøstlige deler av undersøkelsesområdet. I områdene rundt Bjørnøya samt i sørvestlige, innenfor planlagt undersøkelsesområde, kan det forventes større fiskeriaktivitet.

    Etter ei helhetsvurdering legger Fiskeridirektoratet til grunn at det må tas hensyn til en skremmeavstand på 18 nautiske mil i relasjon til fartøy som driver direktefiske etter torsk og hyse under selve innsamlingen av seismiske data i denne undersøkelsen.

    Undersøkelsen må stanses eller endres på kort varsel dersom det oppstår konflikter med fiskeriene.

    Ut fra en helhetsvurdering vil Fiskeridirektoratet anmode om fiskerikyndig bemanning på fartøyet som utøver undersøkelsen.
    09.02.2012
    Status
    Under behandling
  • Tillatelser

    Tillatelser
    Type tillatelse
    Tillatelses navn
    Undersøkelsestillatelse
    425
  • Selskap innsamlingen gjøres for

    Selskap innsamlingen gjøres for
    Selskapsnavn
    MultiClient Geophysical AS
  • Selskap som utfører innsamlingen

    Selskap som utfører innsamlingen
    Selskapsnavn
    Marine Arctic Geological Expedition
  • Data format

    Data format
    Type data
    Format
    Medium
    Kommentarer
    Seismiske data
    SEGD
    Tape
  • Fartøy

    Fartøy
    Fartøy
    Type fartøy
    Telefonnummer
    IMO-nummer
    Kallesignal
    Nasjon
    Geolog Dimitriy Nalivkin
    Hovedfartøy (innsamlingsfartøy)
    00-8816-777-013-81
    8119039
    UAMN
    Russland
  • Fiskerikyndig

    Fiskerikyndig
    Fradato
    Til dato
    Navn
    Telefonnummer
  • Koordinater , inklusiv snuområde (brutto), datum: ED50

    Koordinater , inklusiv snuområde (brutto), datum: ED50
    Arealet i grader og desimale minutter
    Koordinater , inklusiv snuområde (brutto), datum: ED50
    Punkt nummer
    NS grader
    NS minutter
    (desimale)
    ØW grader
    ØV minutter
    (desimale)
    1
    71
    19.36
    N
    16
    57.06
    Ø
    2
    72
    1.14
    N
    15
    3.34
    Ø
    3
    72
    1.14
    N
    15
    3.34
    Ø
    4
    72
    1.14
    N
    15
    3.34
    Ø
    5
    72
    1.14
    N
    15
    3.34
    Ø
    6
    74
    3.23
    N
    14
    57.99
    Ø
    7
    74
    3.23
    N
    14
    57.99
    Ø
    8
    74
    3.23
    N
    14
    57.99
    Ø
    9
    74
    3.23
    N
    14
    57.99
    Ø
    10
    74
    3.23
    N
    14
    57.99
    Ø
    11
    74
    3.23
    N
    14
    57.99
    Ø
    12
    74
    3.23
    N
    14
    57.99
    Ø
    13
    73
    56.96
    N
    17
    27.84
    Ø
    14
    73
    51.69
    N
    17
    47.87
    Ø
    15
    73
    45.48
    N
    18
    31.90
    Ø
    16
    73
    44.27
    N
    19
    24.49
    Ø
    17
    73
    48.06
    N
    20
    6.04
    Ø
    18
    73
    51.76
    N
    20
    28.46
    Ø
    19
    73
    59.39
    N
    20
    56.04
    Ø
    20
    74
    11.23
    N
    21
    15.96
    Ø
    21
    74
    11.23
    N
    21
    15.96
    Ø
    22
    74
    11.23
    N
    21
    15.96
    Ø
    23
    74
    16.92
    N
    25
    17.07
    Ø
    24
    74
    16.92
    N
    25
    17.07
    Ø
    25
    74
    16.92
    N
    25
    17.08
    Ø
    26
    74
    16.92
    N
    25
    17.08
    Ø
    27
    74
    16.92
    N
    25
    17.08
    Ø
    28
    74
    16.92
    N
    25
    17.08
    Ø
    29
    74
    16.92
    N
    25
    17.08
    Ø
    30
    74
    16.92
    N
    25
    17.08
    Ø
    31
    72
    53.10
    N
    24
    34.45
    Ø
    32
    72
    53.10
    N
    24
    34.45
    Ø
    33
    72
    53.10
    N
    24
    34.45
    Ø
    34
    72
    29.63
    N
    23
    27.27
    Ø
    35
    71
    19.80
    N
    20
    1.59
    Ø
    36
    71
    19.80
    N
    20
    1.59
    Ø
    37
    71
    19.36
    N
    16
    57.06
    Ø
  • Koordinater – alternativ visning, inklusiv snuområde (brutto), datum: ED50

    Koordinater – alternativ visning, inklusiv snuområde (brutto), datum: ED50
    Arealet (det samme som ovenfor) i grader, minutter og desimale sekunder.
    Koordinater – alternativ visning, inklusiv snuområde (brutto), datum: ED50
    Punkt nummer
    NS grader
    NS minutter
    NS sekunder
    ØW grader
    ØW minutter
    ØW sekunder
    1
    71
    19
    21.85
    N
    16
    57
    3.33
    Ø
    2
    72
    1
    8.42
    N
    15
    3
    20.29
    Ø
    3
    72
    1
    8.43
    N
    15
    3
    20.28
    Ø
    4
    72
    1
    8.44
    N
    15
    3
    20.27
    Ø
    5
    72
    1
    8.45
    N
    15
    3
    20.27
    Ø
    6
    74
    3
    13.69
    N
    14
    57
    59.17
    Ø
    7
    74
    3
    13.70
    N
    14
    57
    59.17
    Ø
    8
    74
    3
    13.71
    N
    14
    57
    59.17
    Ø
    9
    74
    3
    13.72
    N
    14
    57
    59.18
    Ø
    10
    74
    3
    13.73
    N
    14
    57
    59.19
    Ø
    11
    74
    3
    13.73
    N
    14
    57
    59.20
    Ø
    12
    74
    3
    13.73
    N
    14
    57
    59.21
    Ø
    13
    73
    56
    57.70
    N
    17
    27
    50.37
    Ø
    14
    73
    51
    41.58
    N
    17
    47
    51.93
    Ø
    15
    73
    45
    28.87
    N
    18
    31
    53.71
    Ø
    16
    73
    44
    16.22
    N
    19
    24
    29.53
    Ø
    17
    73
    48
    3.73
    N
    20
    6
    2.30
    Ø
    18
    73
    51
    45.53
    N
    20
    28
    27.59
    Ø
    19
    73
    59
    23.31
    N
    20
    56
    2.65
    Ø
    20
    74
    11
    13.86
    N
    21
    15
    57.60
    Ø
    21
    74
    11
    13.87
    N
    21
    15
    57.61
    Ø
    22
    74
    11
    13.87
    N
    21
    15
    57.62
    Ø
    23
    74
    16
    54.95
    N
    25
    17
    4.48
    Ø
    24
    74
    16
    54.95
    N
    25
    17
    4.49
    Ø
    25
    74
    16
    54.94
    N
    25
    17
    4.50
    Ø
    26
    74
    16
    54.94
    N
    25
    17
    4.51
    Ø
    27
    74
    16
    54.93
    N
    25
    17
    4.51
    Ø
    28
    74
    16
    54.92
    N
    25
    17
    4.51
    Ø
    29
    74
    16
    54.91
    N
    25
    17
    4.51
    Ø
    30
    74
    16
    54.90
    N
    25
    17
    4.51
    Ø
    31
    72
    53
    5.97
    N
    24
    34
    27.23
    Ø
    32
    72
    53
    5.96
    N
    24
    34
    27.22
    Ø
    33
    72
    53
    5.95
    N
    24
    34
    27.21
    Ø
    34
    72
    29
    37.82
    N
    23
    27
    16.14
    Ø
    35
    71
    19
    47.86
    N
    20
    1
    35.36
    Ø
    36
    71
    19
    47.86
    N
    20
    1
    35.35
    Ø
    37
    71
    19
    21.84
    N
    16
    57
    3.35
    Ø